keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

School days and a little shopping


Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä, kävimme perjantai illalla katsomassa paikallista illanviettoa, mutta eihän siellä mitään ollut. Heräsimme lauantai aamuna ajoissa ja lähdimme kohti Westfieldiä. Westfield on kauppaskeskus kolmessa eri kerroksessa. Kauppoja oli laidasta laitaan, oli merkkikauppoja ja sitten niitä vähemmän merkkejä. Suosituimmaksi kaupaksi on selvästi päässyt PRIMARK. PRIMARKista löytyy vaatteeita, kenkiä, uima-asuja, meikkejä, asusteita ja kodintavaraa. Sunnuntai sai toimia rauhallisena kotipäivänä.

Maanantaina menimme ensimäistä kertaa Tottenhamille opiskelemaan, mutta yksi opettaja olikin pyytänyt meitä auttaa ns. rakennustyömaalle. Rakennus oli hyväntekeväisyysjärjestön omistama, joten koulukin antoi oman auttavan kätensä hyväntekeväisyytenä. Rakennushommat eivät kuulu varsinaisesti alaani. Meidät laitettiin hiomaan/maalaamaan seiniä ja listoja 2 päivää, jonka jälkeen huoneisto alkoi olla valmiina. 
Koulun ikähaarukka on laaja, nuorimmat oppilaat ovat 16 vuotta ja vanhimmat jopa 50 vuotiaita. 

Tottenhamin college





Menimme koulun jälkeen tiistaina, käymään Wood Greenillä. Siellä on pieni ostoskeskus, jossa on paljon vaate- ja kenkäkauppoja. Löysin Tk maxx:ista maailman ihanimmat kengät itselleni.


Keskiviikkona suunnistimme British museoon.









Museon jälkeen metron suuntana oli Camden Town. Siellä on Camden lock, josta tuli mieleen basaari, paljon samanlaisia kauppoja, samoja tavaroita ja paljon "I <3 London" matkamuistokauppoja. 


Kaduilla oli nähtävillä hienoa taidetta ja erilaisia musiikkityylejä. 
Päivä oli sateinen ja tuulinen, joten kuvat jäivät vähäisiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti