keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Finally in Finland


Koti-ikävä oli jo suuri ja viimeinen viikko meni laukkuja pakatessa. Pientä kerrospukeutumistakin taisi olla havaittavissa, kun kentälle lähdettiin. Tulimme yölennolla Suomeen, joka oli hyvä koska heathrown lentokentällä on aina hulinaa niin sai rauhassa mennä kotia kohti. Pääisiäisloma meni kavereita nähdessä ja valokuvia esitellessä.

Ilmasto ei itseni mielestäni hirveästi eronnut Suomeen verrattuna, tosin oisihan sinne voinut vielä muutamaksi viikoksi jäädä kun aurinko vaan paistoi. 

Lontoo muutti käsityksiäni ihmisistä, ei saa antaa ulkonäön pettää. Voi olla et joku puhuu suomea, vaikka näyttää intialaiselta (kokemus kertoo). 
Koulutus on paljon hitaampaa, en tiedä onko se silti perusteellisempaa. Oppilaiden kanssa emme olleet tekemisissä ollenkaan. Teimme usein yksin töitä, koska meidän tuloomme ei ollu valmistauduttu, joten työt olivat vähäiset. Viimeiset 2 viikkoa olivat koeviikkoja, joten viimeisetkin oppilaat olivat kadonneet työpajalta. Saipahan rauhassa rakennella, ettei kukaan ollut niskassa kyttäämässä. 

Muutamia kuvia Lontoosta











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti